פורסם ב'עולם האישה'
כשהאזור האמצעי בכתב היד מפותח יותר מהאזורים האחרים, אנחנו יכולים ללמוד על הכותב כי הוא עסוק בעולם הרגשי, יותר מאשר בתחומים אחרים, כמו רוח או חומר.
האזור האמצעי משתקף באותיות "הסרט האמצעי", כגון ב,ח,כ,מ,ס ומשקף בעיקר את מצב חיי הרגש של הכותב.
כאשר האזור האמצעי מפותח במיוחד, אנחנו יכולים ללמוד (בעזרת סימנים נוספים כמובן) כי הכותב עסוק בעצמו לטוב ולרע. על פי סימני כתב אחרים נוכל לקבוע אם הוא טוב לב, אנושי, מתחשב, רגשן, רגיש ומקיים חיי חברה תקינים, או דווקא אגוצנטרי, אגואיסט, עצל, טפיל או נרקיסיסט.
כאשר הכתב דינמי, מהיר, מלא, עגול, עם קערות, הקו חם ונראה בזכוכית מגדלת קטיפתי ומלא- מדובר באדם אנושי ורגיש. אולם אם הכתב איטי, נוקשה, זוויתי ונראה "יבש" – במקרה זה מדובר באדם ילדותי ואגוצנטרי.
|
למאמר "נוקשה ולא מתחשבת" בגרסה הסרוקה >>
|
בדוגמא שלפנינו, למרות ששפת האם שלך איננה עברית (אם כי את כותבת בעברית כבר 20 שנה), האזור האמצעי מפותח יותר משאר האזורים ויש גם לולאות קטנות ב "ת" וב "נ" , שמוסיפות ניפוח לאזור האמצעי ומלמדות על אנוכיות והתעסקות שלך עם עצמך. קשה לך לראות את הסובבים אותך, את נוקשה מאד, לא מתחשבת ומתקשה לקיים יחסי גומלין תקינים עם סביבתך.
את כותבת כי את שוקלת להתגרש ומומלץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ולשפר את יחסיך עם בעלך לפני קבלת החלטות משמעותיות ונקיטת צעדים שאת עלולה להצטער עליהם אחר-כך.
לכתבות נוספות בנושא גרפולוגיה ב'עולם האישה' >>
|